Låt mig få hämta luft.



Heeej, idag har jag varit mest med emma. hihi, vi har varit sjuka tillsammans <3 så sött.
Sprungit runt med lockigt Lotta hår och osminkad, niceee. Har pratat om fredag med henne, peppar lite eller? Svar ja.
Nu ska jag tydligen träffa henne igen, haha. Peace

All that count's is here, and now. My universe will never be same.



Hello, är sjuk idag.. Jävligt kul att jag jämt ska bli sjuk när det är fint väder ute.
Var ute med Emma nyss en stund, har inte ätit något än idag så tänkte att jag skulle äta lite och kolla på dumma mej. Så jävla söööööööööööööt är den :]
OCH, just nu sitter jag och lyssnar på David Guetta's nya album, hmm. Vissa låtar är ju bättre än andra, var en låt där som va så jävla kass.
Aja, på fredag blir det partyyy! Har två/tre ställen att välja mellan, haha.
Nu ska jag äta lite, förlåt för ett rörigt inlägg, men orkar inte skriva korrekt. Puss

Jag är bara 16, snälla låt mig få vara 16.



Hello. Kom hem från skolan för en timma sen typ.. Asså jag är så jävla död :( Slutade sent idag, inte värt alls.
Satt på bussen och dog lite kändes det som, lär inte sett för go ut alltså.
Idag var det fan ingen bra dag för mig, var så jävla borta kändes det som. Sleten som fan, dålig hårdag och slängde bara på mig nåt innan jag gick eftersom det började ös regna när ja skulle gå ner till bussen.
Är trött som fan, skolan är inte mig grej asså.

Sena nätter, tomma glas.



Jeans/ bikbok    Tröja/gina     Skor/dinsko     Sjal/ JC

Han vill veta vad jag tänker.



love is louder than, the pressure to be perfect.

Sväva på moln, tills han slet mig i stycken. spotta på mina sår.

Har varit med Emma hela dagen typ, vi har varit hos henne och gått runt massa, pratat om massa saker.
Kom nyss hem, och har typ valt ut kläder inför imorgon.. Skola då ju! Yay. Saknar Babyanna! Efter skolan så ska jag åka hem till Emma.
Har typ inget att skriva, är lite irriterad just nu. Peace ou.. T

Baby du va as nice.



Nu ska ja kolla på en till film! Woopwoop.

Beauty & Beast



Nu blir det världens sötaste film, är redo för tårarna. Godnatt sötnosar


Ville ha mer, de är sån jag är.





New in.

my heart is so jet lag.

Hej!
Var på stan idag med min mamma, köpte nya skor och en mysig svart tröja.
Ska rulla ner till min vanliga dator och lägga in bilder och visa er. Ikväll kanske de är party, orkade inte först men taggade till nu när ja va hemma. Haha :)

who cares baby? i think i wanna marry you



rebecca i 7an! haha go.
Kom hem för några timmar sen, slutade lite tidigare idag så ja och anna gick runt på stan och gled lite, Hon köpte lite saker. Sen kom hennes boyfriend så åkte vi hem, haha. Satt och pratade med Calle, va fun! Nu ska vi snart äta.
Ikväll ska ja bara vara hemma, har laddat upp med jävla massa chips, godis, dipp, cola. Är så jobbigt trött..
Hoppas ni får en bra fredags kväll, puss!

the love i feel, when you're holding me.



Sitter i mitt rum med tända ljus, och lyssnar på i can't make you love me. Så otroligt mysigt. Den låten är så otroligt vacker, texten är underbar.

I cant make my heart feel, something it wont.



Beccie på bussen idag.

Hello! Idag var det skola, hade två lektioner sen slutade vi. Drog ner till stan och fikade med linn ju, köpte ett armband som ni ser nedan :) Haha asså idag.. Så jävla typiskt, jag tänkte såhär "Men palla att ja tar jacka idag och så behöver ja inte de sen endå, för de kommer säkert bli varmt.. " Men nej, de skulle börja ös regna när ja skulle gå ner mot stan.. All alone :( Va blöt i hela håret och så blev de lockigt och jävligt.
Imorgon börjar jag elva! Score. Och slutar vid fyra eftersom jag har italienska! Så jävla fint, är taggad!!
Nu ska jag gosa ner mig i sängen och kolla på film. Ciao



Är alltså det första armbandet, det stora! Fint va? 129:- pix på MQ

Stereo hearts.



Såhär ser kavajen ut, höstfärg! i love it :)
Imorgon börjar jag inte förens 09.45, så har lite sovmorgon. Efter skolan så ska jag träffa upp Linn och gå runt lite på stan, fika oså.. Måste verkligen köpa nytt smink. Allt mitt är helt slut typ.. Ilandsproblem. Kommer bli kul att träffa henne igen, inte pratat med henne på mer en 1 månad. Hör av mig imorgon! Puss på er.

I remember every look upon your face



Heej! Kom en från stan för en timme sen kanske, va på ett möte med min lärare. Snackade med han, riktigt trevlig. Efter mötet så drog jag och anna och käkade på subway, så jävla fint! Tog en sån go sås idag med, spicy shit.
Bytte min kavaj också! Visar senare vilken färg de fick bli. Fick också en polkagris av Einar, thank you bebis! Vi drog hem vid halv fyra sen så var jag hos emma lite. Hon hade världens sötaste katt ungar. Hihi
Nu blir de lite gossip girl och polkagris, de är fint. Puss på er

Maby its true, that i cant live without you.



Boys Like Girls featuring Taylor Swift – Two Is Better Than One 

Fin låt.

How can i trust someone who's lying to me?



Helloo :) Sitter och lyssnar på Gene Kelly, blir glad av han. Gene Kelly – Singing In The Rain

Miaow



HEJ!!!!!!!!????
Ne skoja bara, det är något som är riktigt frustrerande när folk skriver " ska vi ditt idag???????? " och " Hallå ring mig nu då????!!! du sa ju det??????? " Man ba... "Kan du lugna ner dig lite kanske? "
Idag var det första dagen i skolan, yay :] Va trevligt och kom i en go klass. Kan bara påpeka att mitt hår såg ut ungefär som de gör på bilden i ca 2 timmar.. Seriöst, vi sprang runt i hela per brahe, OCH det är typ 40 grader där inne, skojar EJ. Så mitt hår blev helt jävla lockigt för de härjades omkring, och de va rufsigt och jävligt. Tvi.
Me and Anna åt lite på subway idag, var riktigt gott. Imorgon ska jag bara in en snabbis till skolan för vi ska ha nåt möte, ja och en lärare. Och nej, jag har inte gjort något dumt, alla ska ha ett sånt samtal ;)
Efter det ska jag gymma lite med anna kanske, sen byta en kavaj. Får se om jag gör det före eller efter. Sen måste jag gå till banken och fixa. Busy girl ;) Haha noob. Aja, vi hörs sen. Puss!

there might have been times when i let you slip away.



Haha, fan va många gånger jag lagt in denna nu.. Men har inga bilder typ på den här datorn.. Alltså inte min dator :)

Ikväll har jag varit alone :( Har varit läskigt, hatar att vara ensam. Men har iallfall kollat på massvis med Gossip girl. Gjort sjukt mycket mat till mig själv.. Gör ofta det när jag är själv, men äter knappt upp hälften. Haha, slösseri!
Imorgon ska jag vara sjukt nervös inför att börja gymnasiet.. Medans jag är det ska jag åka upp till A6 och köpa skolsaker och kanske lite kläder.. Behöver nya jeans. Sen ska jag färga mitt hår som helt seriöst ser ut som de är blont/brunt? Jobbig blandning. Ska bara färga det riktigt mörkt, cuz thats the way i like it. Jag är naturligt blond och har aldrig riktigt gillat det. Har färgat mitt år brunt i tre år nu typ. Men jag klipper mig på mix studio som är i de nya husen vid vättern där om ni vet vad jag menar. Klass på den frisörsalongen, och har såklart min favorit frisör. Han har klippt mitt hår enda sens jag var fyra typ, otroligt snäll. Haha men iallafall, När jag färgade mitt hår där första gången ville jag ha svart typ. HAHA, visste inget om färg or what so ever. Så hjälpte han mig hitta min favorit färg, haha. Fan va glad jag var när jag kom ut därifrån, mitt hår glänste och va chockladbrunt. Livets färg. Rekomenderar den frisörsallongen starkt!

kiss me.










Måste köpa en riktigt röd kavaj.

Funny how they say that somethings never change



Sitter i mitt rum med en nygjord smoothie, vanlijljus och Ryan Adams – Oh My Sweet Carolina. Rebecca time.

vahänder

Det finns ingen mat.. Ibland så blir man så jävla ledsen :(


Jag tror du söker efter mer än du ser.



Trött tjej här. Är otroligt sleten och orkar fan inte göra något.. Imorgon ska jag bara vara hemma och sova. Är jag värd!
Var ju på stan i sara idag, var riktigt mysigt! Är alltid så kul att träffa någon man inte har träffat på länge. Vi gick runt lite och jag köpte en svart, enkel, slapp kavaj och ett vanlij ljus! Luktar fan underbart.. :]
Snart ska jag kolla på sex and the city igen. Puss på er

Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder.
Go.

I hope to see you under my christmas tree this year, cuz you are what i whised for



Är det bara jag som LÄNGTAR efter vinter/hösten? Så sjukt mysigt

Jag ser att du tvivlar.



Mitt schema! Inte så farligt endå.

You dont really care for music do you?



Nu kände jag att det passade sig med en bild från när Sara fotade mig.. Eftersom imorgon ska jag till stan med henne! Kommer bli otroligt trevligt och mysigt. Känns som ja inte har träffat tjejen på typ flera månader.. Haha.
Sitter just nu och kollar på kitchen nightmares. Fan galet asså, den här resturangen var ju out of fucking control.

Idag när jag vaknade så hade jag så sjukt ont i revbenen. Kunde inte ens gå ur sängen. Blev så jävla lack för jag skulle gymmat på morgonen. Och hinner nog inte gymma imorgon heller. Fast får väl trösta mig med att jag tränade i två timmar i måndags. Haha! Var fan 100% död när jag kom hem. Låg i soffan som en katt.


Snart börjar skolan!! Är otroligt taggad. Och lite nervös faktiskt! Men ja tror de flesta som börjar gymnasiet är oroliga över massa onödig skit som kommer att lösa sig endå. Vet massa av mina kompisar som säger " tänk så får ja inga vänner?!?!? " och nojjar som fan över det, men om inte alla i din nya klass hatar allt och livet så kommer det gå bra. Jag har ju min bästis Anna med mig till gymnasiet och de kommer bli sjukt fint. Så om det är någon som är nervös inför att börja gymnasiet, slappna av. De flesta känner nog som dig. Be yourself.

I love you 'till the end.



Haha, fick solen i mina ögon här. Men det var typ den enda bilden där jag inte såg pysko ut..



Är inte bra på att ta outfit bilder :(

Its 01.13, and i cant sleep without you next to me.

Hej, förlåt för dålig uppdatering men har inte orkat. Igår eller lördags? Så var jag på kräftis hos Annas familj. Käkade lite paj, kräftor, sallad o grejer. Var riktigt kul :] Vid 12 kanske åkte jag o anna ner till henne, kollade på sagan om ringen men hatar verkligen den filmen så jag tvingade anna följa med mig ut istället. Mohah.. Gick runt lite o träffade några :) random. Sen hämtade min bror mig vid halv två kanske! När ja kom hem somnade jag direkt typ, och på morgonen så vaknade jag vid ett.. Haha, inte bra.. Idag ska jag gymma och käka med min bror och Henke. Sen så vet ja inte va ja ska göra. Får se :) Just nu ligger ja i sängen o kan inte sova typ. Är för pigg.. Men pallar inte sätta på datorn. Aja, skriver mer imorgon. Godnatt.

Its so hard for me to walk away.



Såhär såg min garderob ut efter två kassar med bortslängda kläder. Haha, vafan kommer alla kläder ifrån.

Im deleting you, right from my heart



Hellooo!!!
Blev lite hemma mys ikväll. Har köpt chippe och dippe.
Var på gymmet idag, sprang i en halvtimme sen gjorde lite benövningar :) Köpte en gymkort med. Haha, finally.

boy, my body dont lie.



Hellu, sitter i mitt rum just nu och lyssnar på musik.
Har rensat min garderob. Haha, det blev fan två kassar?! Stora jävla kassar med.. Har gjort om lite också.
Var ju med anna idag, va med henne på jobbet först sen drog vi hem till henne och gjorde lite mat. Hon gjorde baconsås, va go som fän! Nu ska jag äta, haha.. Puss

You guys, OMG!

Hej, är påväg till Anna nu <3 ska hålla henne sällskap idag på jobbet. Sitter på bussen och lyssnar på " rain over me " med pitbull. Högt har jag med! Skriver när jag kommer hem. Puss

.



Min favorit bild på mig och min favorit vän, har detta fotot vid min säng hela tiden.
Jag älskar dig hjärtat, finns alltid här.

Jag kommer aldrig låta dig se mig svag.



Jag gråter bara i regnet.
Superstolt. Han vill veta vad jag tänker.
Men baby, om det ändå var så enkelt.
Varför vill du stå med mig i regnet?
Varför vill du riva ner mitt stängsel
Baby, jag vet ändå vad som händer


New Kid – Jag gråter bara i regnet.
Får inte nog av denna låten. Kärlek

We dont wanna go home



Trött tjej i soffan..
Nu ska jag ut och gå, hejdåå

if you only knew how many times i counted all the words that went wrong.



Nu måste jag äta något asså. Tänkte göra lite mat och kolla på mamma mia. Haha :) Behöver vila upp mig asså, gymmade igår och iförgår.. sen när ja kommit hem gått ut med en hund i en timma. Mina ben är fan döda. Haha :(

new shit









Köpte lite nytt igår. Skulle blogga direkt när ja kom hem, så satte jag på datan och allt. Så när ja ska lägga in bilderna ringer Emma, hihi. Så var jag med henne några timmar. Och sen när ja kom hem så ringde min bror och bad mig göra mat åt han. Snäll som man är så lagade jag mat åt han klockan 22.00 :)

Ilandsproblem? Neeedå.

You still wonder, if we made a big mistake.

Låt som när du är ledsen sörjer till:  . Shinedown – Call Me eller typ Bon Iver – I Can’t Make You Love Me/Nick Of Time
Beroende av: Tuggimmi
Vad får du oftast komplimanger för?  Ögonen :) 
Hur svarar du i mobilen?  Beror på vem som ringer.
Antal timmar sömn inatt: 8
Sov du ensam: Ja
Brukar du komma i tid: njaaa
Hur känner du dig nu: Trött, sleten, ont i benen.
Vad tycker du om fötter: Jag fucking hatar fötter.
Vad saknar du: Att sova brevid någon.
Hade du en bra kväll igår: Haha nej, låg i en soffa o halvdog.
Favorit dryck på morgonen: Oboy
När brukar du oftast gå och lägga dig:  tre, fyra.
Är du blyg? Runt folk ja inte känner, lite
Sysslar du med någon idrott? Haha, nej.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Såklart
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: RUNKA. Neeee
Är du nöjd med ditt liv: Ja!
Är du bortskämd: Hah, lite kanske
Vad gör du i morgon: Gymma.. Sen skulle ja göra något mer men har glömt
Vad är det värsta du vet? När man har köpt en bakelse och tappar den i golvet.. 
Har du bra vänner? Absolut.
Vad är det finaste du fått? Min iphone.. 
En speciell dag du minns: Första gången jag kysste en speciell person :)
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Jag ringer inte folk när ja är arg eller ledsen, jag smsar Anna eller pratar med min bror. Att ringa folk verkar så attenion seeker.
När grät du senast: Fyra månader sen typ. 
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Skulle sprara dom till College :) Sen skänka till välgörenhet, och spara.
Vill du gifta dig: ja :)
Vill du ha barn: Nja, barn är jobbiga och irriterande.
Vad dricker du helst när du är törstig: VODKAAAAA. Ne, cola.
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja, hah.
Biter du på naglarna: Usch nej.




Jag kom precis hem från jobbet och har så ont i mina ben att jag snart börjar gråta. Godnatt


Crispety, crunchety, peanut-buttery!



Nu ska jag sätta mig vid tv'n, kolla på en mysig film och äta dessa underbara saker. Och butterfingers. THANK GOD for chocolate ♥

I see you hanging around with the boy i love.









Hellooo.

Förlåt för dålig uppdatering on the blog. Hade sjukt roligt igår! Var med anna, vi gick runt och stekte lite och köpte slime. HAHA, asså the fuck? Det som är på bilderna. Vi höll på med det hela dagen typ.
Sen åkte vi båt, motorbåt bitches. Sen så åkte vi till näs, och så var de typ berg och grejer. Så hoppade vi i från båten och badade.
Sen när vi skulle åka tillbax gick det så sjukt fort. Anna och jag satt och dog av skratt. hahaha, asså jag typ skrek "ENKELSTÖTTTTT".. fick de hela tiden typ :(
Sen satte vi oss på kanten till båten typ. Var en sjukt rolig dag, första gången jag åkte sån båt. YEEAHH.. look at me now bitch.

När vi kom hem så käkade vi kina mat och kollade på film. Sen låg vi i dubbelsäng och kollade på hiphip hora på Annas mobil! ;) Nu är ja trött. Imorgon ska ja jobba. Ciaoo

You give you're hand to me, and then you say hello.





Alone time.

I love you like a love song, baby. & i keep hittin' repeat.



Ursäkta för dåligt bloggande, men efter en dags festande så är jag helt slut..
Idag har jag bokstavligt talat luggit i min säng och kollat på himym. Har kollat igenom en och en halv säsong bara idag.
Imorgon ska ja städa mitt hus.. Yay, sen ska ja bada. Puss

.

Sleten.


yayay



How i met your mother marathon. BOOYAA

RSS 2.0